netFinn Finlandin web-hotellipalveluiden sopimusehdot

Tämän sopimuksen osapuolia ovat web-hotellipalvelun tarjoava netFinn Finland ja palvelun tilannut asiakas. Sopimus astuu voimaan asiakkaan tilattua palvelun.

Tilauksen yhteydessä asiakas saa henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan. Asiakas vastaa siitä, etteivät nämä joudu ulkopuolisten käsiin.

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää ostamaansa palvelua kolmannelle osapuolelle eikä jälleenmyydä kotisivutilaansa eteenpäin. Tämä kielto ei koske jälleenmyyntitilejä.

netFinn Finlandilla on oikeus siirtää myymänsä palvelut kolmannelle osapuolelle.

Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksien ja salasanojen käytöstä ja niiden avulla tapahtuvasta suorasta ja välillisestä toiminnasta.

Asiakas ei ole oikeutettu luovuttamaan kotisivutilaansa ja tilaamansa web-hotellipaketin
mukana saatavia sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa netFinn Finlandilta.

Jos sovittuja maksuja palvelusta ei ole suoritettu eräpäivään mennessä on netFinn Finlandilla oikeus lopettaa palvelu.

netFinn Finland rekisteröi verkkotunnukset asiakkaan nimiin. Rekisteröityjen verkkotunnuksien oikeudet säilyvät kuitenkin netFinn Finlandilla kunnes asiakas on maksanut laskunsa kokonaan.

netFinn Finlandin korvausvelvollisuus häiriöstä tai laiminlyönnistä aiheutuneista vahingoista rajoittuu korkeintaan asiakkaan yhden kuukauden palvelumaksun palauttamiseen. Välillisiä tai kolmannen osapuolen toiminnasta aiheutuneita vahinkoja netFinn Finland ei korvaa.

netFinn Finlandin palvelinten käyttö laittomaan toimintaan on kielletty. Palvelimia ei saa myöskään käyttää muihin järjestelmiin tunkeutumiseen, IRC:n käyttöön tai massapostituksiin.

Asiakas ei saa sijoittaa tai linkittää kotisivutilaansa laitonta, rasistista, epäsiveellistä tai muuten tuomittavaa materiaalia.

Tilaus on voimassa tilausjakso kerrallaan kunnes jompikumpi osapuoli lopettaa tilauksen. Asiakas lopettaa palvelun tilauksen ilmoittamalla tästä netFinn Finlandille viimeistään kaksi viikkoa ennen tilausjakson päättymistä. Ilmoitus tehdään asiakashallinnassa, ohjeet löydät klikkaamalla tästä.

Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään netFinn Finlandin kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.

Pidämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen milloin tahansa, ilman erillistä ilmoitusta.